Företagsöversikt

De flesta har börjat i liten skala.
Men endast några få blir stora.

Det som numer har blivit över 40 års företagshistoria, så har mycket förändrats hos HYDROTEC. Dock har en sak fortsatt varit i fokus, att alltid bli bättre. Med den filosofin startade ett litet företag i Bremen av grundaren Gisbert Brinkschulte, ett bolag som idag vuxit till en hel världsomspännande koncern. På detta sätt kommer HYDROTEC fortsätta sin växt, med alla de möjligheter som den Europeiska Unionen erbjuder. Överallt där HYDROTEC befinner sig kommer vi att etablera oss bland de ledande aktörerna på våra marknader. För att uppnå detta måste vi tro på våra principer; Produkter av hög kvalitet till rimliga priser, i tid och överallt i världen.

Vi vill ge svar på frågor innan de ställs till oss.

I våra ambitioner att alltid förbättra vårt produktområde och kundrelationer har HYDROTEC de sista åren förlagt sin huvudinriktning på våra kärnområden, produktion och försäljning av kanalisationsartiklar och avvattningsteknik.

Självjusterande brunnsbetäckningar, avvattningsrännor, ventil- och brandpostbetäckningar samt murgenomföringar är bara några få exempel på vårt sortiment som säljs över hela världen.

Det handlar inte enbart om affärsverksamheten,utan även om de människorna som förstår affärsverksamheten.

Våra medarbetare är utvalda och motiverade att använda allt sitt kunnande för att dagligen kunna erbjuda den bästa lösningen till våra kunder. Vi har en enkel formel för att ge våra medarbetare motivation och känsla för företaget: Ansvar.En medarbetare som tar ansvar för sitt arbete, är motiverad och villig att göra allt han kan för verksamheten. Det hjälper oss och framför allt våra kunder.